Учасницею проекту "Від пацанки до панянки" стала Анастасія Філіпська - кулінар з Франції, на реаліті-шоу дівчина отримала від конкуренток прізвисько Париж.

24-річна уродженка Харкова з першого дня не сподобалася "пацанкам". Дівчина дуже відрізняється від інших, хоч зухвала і скандальна.

Як мінімум, послати вона може на п'яти мовах: українською, російською, англійською, польською та французькою. Останні 6 років вона мешкала за кордоном і працювала в ресторані елітного гірськолижного курорту Мерібель.

Від пацанки до панянки, фото: пресслужба Нового Каналу

"На роботу до Франції я потрапила випадково, за розподілом під час навчання в Академії готельно-ресторанного бізнесу, – розповідає Настя. – Під час практики можна було вибрати Італію, Іспанію чи Францію. Я чомусь вибрала останній. З першого курсу їздила туди, заодно вивчала мову. Коли пізніше просила відправити мене в інше місце, мені відмовляли, мовляв, знаєш мову, там і залишайся".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Від пацанки до панянки, фото: пресслужба Нового Каналу

"Пацанка" не відразу зрозуміла, що кухня – справа всього її життя. Готувати вона почала в юному віці, коли їй доводилося самостійно готувати собі обід після школи.

Від пацанки до панянки, фото: пресслужба Нового Каналу

Вона прийшла на проект, щоб подолати агресію. Настя зізнається: в роботі вона деспотична над підлеглими і сама страждає від цього.

Від пацанки до панянки, фото: пресслужба Нового Каналу

"Я провокатор, одним поглядом можу вбити. Де б не була, завжди привертаю до себе увагу, – розповіла "пацанка" Новому каналу. – Люблю пранк, тролінг і "розводити" людей.

У понеділок, 24 лютого, о 19:00 у проекті "Від пацанки до панянки" на Новому каналі "пацанку" спробують приборкати найкращі вчителі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вогонь, агресія і в'язниця: справжній бунт "Від пацанки до панянки" побачив весь світ

Як повідомляв портал "Знай.ua", гроза району і головний біль мами: шоу "Від пацанки до панянки" показало перших учасниць, фото майбутніх леді

Також "Знай.ua" писав, що учасниці "Від пацанки до панянки" потрапили у в'язницю: історія варта "Міцного горішка"