Як ми повідомляли раніше, особливо легко можна отруїтися фруктами, овочами, м'ясом, грибами та іншими продуктами харчування, якщо вони неправильно приготовлені чи зберігаються в неналежних умовах. Так, в деяких супермаркетах не просто нехтують правилами зберігання, але й допускають у своїх магазинах тарганів, цвіль та грибок.

Так майже місяць тому, у одному із Запорізьких супермаркетів АТБ, покупець знайшов у сирі сулугуні шматок гострого скла, на його звернення і досі не відреагували, про це повідомляє телеграм канал "Чорний список:

Шматок скла в сирі. Хлопцеві попався шматок скла в сулугуні. Як що він не вирішив розім'яти сир руками, то просто з'їв би шматок скла з гострими краями. Ситуації більше місяця, але питання залишилося відкритим - покупець не зберіг чек, а без нього звертатися в супермаркет марно. Запоріжжя - написали у телеграм каналі

шматок скла у сирі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Будьте уважними та перевіряйте товари, які купуєте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ревізору таке і не снилося, смертельний сюрприз в популярному українському супермаркеті

Також "Знай.ua" писав, що у київському супермаркеті популярної мережі «АТБ» здивували «смакотою», від якої у більшості людей зіпсується апетит.