Відомий телеграм-канал "Klymenko Time" поширив скріншот з Instagram-сторіс, в якому можна побачити заклик до людей бойкотувати літак з Уханя, який прилетів в Україну в четвер, 20 лютого, і сів у Харкові. У цій сторіс серед користувачів соцмережі навмисно сіють паніку, називаючи літак з українцями бідою, і мова йде про вінницький аеропорт, у якому нібито повинен був сісти цей літак.

"Ще один доказ того, як вчора качали країну з темою "жахливого літака з Уханя". Ось такі тексти поширювали у Вінниці. Про яку в публічній площині не було й слова. Оцініть меседжі: люди вийшли на мітинг і літак не полетів; Бориспіль категорично відмовив приймати літак; Вінниця абсолютно не готова. Максимально розставлені акценти, щоб підбити людей на протести", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Instagram-сторіс, скріншот
Instagram-сторіс, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ми писали про карантин у Нових Санжарах — показали, в яких умовах перебувають евакуйовані.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї знайшли збудник коронавіруса, небезпека була зовсім поруч.

Також "Знай.uа" писав, як відрізнити грип від коронавіруса, перші прояви смертельної інфекції.