Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to

Зганьбилися на весь світ! Що іноземні ЗМІ писали про хаос у Нових Санжарах

Ряд іноземних ЗМІ не обійшли ситуацію з мітингами в Нових Санжарах Полтавської області, куди і привезли з охопленого смертоносним коронавірусом Китаю понад 70 українців та іноземців., варто зауважити, що всі повідомлення про це можна описати як "зганьбилися на весь світ".

Банківська карта, фото: Pixabay
Банківська карта, фото: Pixabay

Банки змовилися з державою і взялися за рахунки українців, чого чекати простим смертним на цей раз

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Банки зможуть і будуть автоматично блокувати рахунки українців в рамках виконавчого провадження по стягненню заборгованостей. Поки в міністерстві юстиції говорять лише про борги за аліменти, але виконавці вважають, що механізм блокування рахунків можна застосовувати і по інших заборгованостях. Зокрема, не виключено, що незабаром рахунки українців зможуть блокувати за борги по комуналці і штрафи за порушення ПДР.

Пенсіонери, фото: РБК
Пенсіонери, фото: РБК

Українські пенсіонери остаточно зубожіли, але буде ще гірше

Перший заступник міністра Мінсоцполітики Наталія Ненюченко заявила, що за даними відомства, 82,7% українських пенсіонерів живуть на пенсію нижче 4 тисяч гривень, а це нижче реального прожиткового мінімуму.

Володимир Зеленський, скріншот: Офіс президента
Володимир Зеленський, скріншот: Офіс президента

Україна — це Європа епохи середньовіччя: Зеленський другий день "чмирить" українців через коронавірусних протестів

Президент Володимир Зеленський знову присоромив українців через "коронавірусні протести" в Нових Санжарах, де місцеві мешканці перекрили дорогу і вступили в сутичку з поліцією, щоб не пустити евакуйованих з Уханя. Зеленський назвав Україну Європою епохи середньовіччя. Про це гарант заявив у ході виступу на церемонії нагородження переможців конкурсу на отримання грантів Українського фонду стартапів.

Паспорт РФ, фото: novostdon.ru
Паспорт РФ, фото: novostdon.ru

Путін збирається "підкупити" українців громадянством, кому тепер дадуть паспорта

Російська Федерація значно спростить для українців отримання громадянства. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на відповідний законопроєкт, який було підготовлено урядом. Головною зміною стане скасування необхідності проживати протягом 5 років на території РФ. Крім цього, українці, як і громадяни Білорусі, Казахстану та Молдови, більше не матимуть необхідності доводити своє матеріальне становище.