З'явилася інформація, що Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів до селища, охоплене протестами через евакуацію українців з Китаю, Нові Санжари.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби РНБОУ.

Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to

За інформацією відомства, відвідати Нові Санжари, в яких було розміщено евакуйованих з Китаю українців, Данилову доручив президент України Володимир Зеленський.

"Данилов детально ознайомиться з ситуацією, що склалася навколо розміщення евакуйованих з Китаю українців в медичному центрі Національної гвардії "Нові Санжари", - вказується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережу злили унікальне відео зсередини санаторію в Нових Санжарах, де перебувають українці з Китаю.

Як повідомляв Знай.uа Україна — це Європа епохи середньовіччя: Зеленський другий день "чмырит" українців через коронавірусні протести.

Знай.uа писав, Зеленський зробив термінову заяву і назвав організаторів протестів у Санжарах.