Під Вінницею сталася вельми загадкова історія. Відомо, що в одній з місцевих лікарень 83-річна жінка близько десяти годин пролежала без ознак життя. Медики вже констатували смерть, а родичі почали готуватися до похорону. Близькі жінки вже замовили відспівування, поминки і навіть могилу викопали. Однак, несподівано для всіх, жінка ожила.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Швидка допомога, фото: bilyayivka.city
Швидка допомога, фото: bilyayivka.city

За інформацією журналістів, 83-річна Ксенія Дідух жартує і сміється над процедурами, які їй робили лікарі. Однак кілька днів тому вона вже була однією ногою на "тому світі". Їй стало зле, жінка втратила свідомість. Родичі викликали швидку допомогу.

"Поміряли їй пульс — немає. Зробили кардіограму серця — пряма лінія. Виміряли тиск — немає. Сказали, мовляв, можете дзеркала закривати, запалювати свічку", - згадує тривожні події донька Тетяна Потомченко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ксенія Дідух, фото: rayonka
Ксенія Дідух, фото: rayonka

Рідні замовили молебень, поминальний обід і навіть викопали яму на цвинтарі. Втім, ввечері побачили, що бабуся почала дихати. Медиків викликали знову.

"Вона була в стані коми", - пояснив лікар станції швидкої допомоги Іван Фурман.

Жінка прийшла до тями і її відвезли до реанімації. Там діагностували гостру серцево-судинну патологію. Як бабуся ожила, лікарі не знають.

"Ми не вивчили всі резерви людини, не знаємо ті рівні метаболізму, які існують. Я 20 років працюю лікарем, але подібних речей я не зустрічала", - розповіла заступник головного лікаря Вінницької районної лікарні Тетяна Катілова.

Священик, який мав відспівувати бабусю, називає це не інакше як воскресіння.

"Справді, сталося таке чудо воскресіння. Господь дав життя цій бабусі. У мене вперше таке в житті", - розповів настоятель місцевого храму Роман Петрик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до мережи злили унікальне відео зсередини санаторію в Нових Санжарах, де перебувають українці з Китаю.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові троє дітей потрапили до лікарні з загадковим отруєнням, - батькам загрожує в'язниця.

Знай.uа писав, на Київщині школяр відправив до лікарні 16 дітей, серед постраждалих - шестирічні.