Стюардеса Ірина Топиха, яка була членом екіпажу спецрейсу авіакомпанії SkyUp, зізналася про свої переживання під час організації процесу евакуації українців з Китаю, де зараз бушує смертельний коронавірус.

Відповідний допис вона опублікувала на власній Instagrm-сторінці.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 70 тисяч людей у всьому світі були інфіковані цією хворобою, а кількість загиблих перевищила тисячі осіб та продовжує рости.

Евакуація українців

Відтак, за словами жінки, це був важкий та складний процес стосовно евакуації мешканців України на батьківщину, але все ж їм вдалося це зробити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чому ми? Ну хтось ж повинен... Це був без перебільшення найдовший і найважчий політ в моєму житті. Величезна подяка моєму екіпажу! Без Вас я б не впоралася!", - зізнається стюардеса.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Полтавській області почалося зіткнення з поліцією - можуть привезти евакуйованих з Китаю.

Як повідомляв Знай.uа на Полтавщину заходить Нацгвардія і БТРи - бійки з поліцією виходять за межі.

Знай.uа писав, українці застрягли в небі під час евакуації з зараженого коронавірусом Китаю, деталі.