Як відомо, у четвер, 20 лютого, Ізраїль евакуював 12 громадян, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess. Судно довгий час перебувало на карантині через китайський коронавірус. Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер показав, на чому Ізраїль евакуював своїх громадян. Відповідне фото він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, на знімку громадяни Ізраїлю відображені на борту розкішного літака бізнес-класу. Також в якості заходів безпеки вони вдягнули захисні медичні маски.

Евакуація громадян Ізраїлю, Facebook

"Новини з паралельної Реальності. Ізраїль евакуював 12 своїх громадян, які перебували на охопленому коронавірусом, круїзному лайнері Diamond Princess. Ізраїльтяни прилетіли додому на літаку безнес-класу, який був спеціально зафрахтований для доставки людей на Батьківщину", - підписав знімок блогер.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також українці поспішили відреагувати на опублікований знімок.

"Ізраїль живе у 21 столітті,а ми дуже швидкими темпами скочуємося в прірву. тут навіть порівнювати смішно", "Уряд країни просто турбується про своїх громадян", "Так в нас з літаком також проблем наче небуло", "Дааа..немає слів . нам Українцям до Ізраїлю як до Місяця..тільки наші дупи у них підмивають..", - прокоментували користувачі.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів в селище, охоплений протестами через евакуації українців з Китаю, Нові Санжари.

Як повідомляв портал "Знай.ua", два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від нового коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що пасажири уражені новим коронавірусом COVID-19, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess, зійшли на берег Японії.