З'явилася інформація, що розлючених мешканців селища Нові Санжари, куди привезли на карантин евакуйованих українців з Китаю, їде заспокоювати відомий лікар Євген Комаровський.

Про це стало відомо завдяки заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данилова.

Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet
Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet

Зокрема, доктор Комаровський у суботу, 22 лютого, проведе зустріч з місцевими жителями, на якій пояснить інформацію про китайський коронавірус.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні в цьому населеному пункті знаходитиметься доктор Комаровський. Він матиме зустріч з місцевим населенням, де він свою точку зору, як незалежний фахівець, їм пояснить щодо того, що відбувається і з коронавірусом, і щодо іншого", - заявив Данилов.

За його словами, люди трохи перебільшують небезпеку, яка тут існує і для місцевих жителів немає жодної загрози від евакуйованих з Уханя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Якщо буде війна, ми їх легко порвемо": що думають китайці про неприйняття українців в Україні.

Як повідомляв Знай.uа в мережі привели докази причетності українсько-російського політика до заворушень у Нових Санжарах.

Знай.uа писав, зганьбилися на весь світ! Що іноземні ЗМІ писали про хаос у Нових Санжарах.