Столична поліція затримала зловмисника, який пропонував послуги таксі, після - обкрадав пасажирів. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Таксист" вночі шукав людей напідпитку і пропонував підвезти їх додому. Проте вже в салоні авто забирав у них речі і гроші, а самих залишав посеред дороги.

Псевдотаксист, фото Киев Оперативный

Псевдотаксистом виявився 36-річний іноземець. Поліція його затримала, в його будинку знайшли десятки мобільних. Причому, телефони були розблоковані, що дозволяло онлайн знімати гроші з карток обкрадених людей і брати на них кредити.

Псевдотаксист, фото Киев Оперативный

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім цього, правоохоронці не виключають, що зловмисник мав спільника, оскільки встановили, що в подальшому викрадені телефони розблокувалися і через мобільний банкінг змінювалися пін-коди. Це дозволяло знімати кошти з банківських карток і оформляти кредити в режимі онлайн.

Зброя псевдотаксиста, фото Киев Оперативный

Фігурантові оголошено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Зброя псевдотаксиста, фото Киев Оперативный

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус вселив у таксистів натуру "Моя хата скраю", цю трагікомедію потрібно бачити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що п'яна пасажирка викрала машину таксиста, відео.

Також "Знай.ua" писав, що 112-річний японець офіційно визнаний найстарішим чоловіком з нині живих