Приват 24, Нова Пошта, штурханина з журналісткою - учасника Євробачення "переслідують" невдачі

Знаменитий український виконавець та лідер гурту OTORVALD, який у 2017 році представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення, Женя Галич розповів усю правду про 24 місце, яке вони тоді зайняли, а також дав відповідь власним хейтерам.

Фіналісти Національного відбору на Євробачення 2020
Фіналісти Національного відбору на Євробачення 2020

Слуга народу вигуляла в Раді сумку Dolce&Gabbana вартістю майже дев’ять мінімалок

Депутат з партії "Слуга народу" Аллахвердієва знову потрапила у курйозну ситуацію завдяки розкішному аксесуару. Депутатка, яка раніше покрасувалася в сарафані Versace, "вигуляла" у Верховній Раді сумочку від відомого бренду Dolce&Gabbana вартістю 1471 євро (приблизно 39 тис. гривень).

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Аллахвердієва зі "Слуги народу", фото facebook "Слуга народу"
Аллахвердієва зі "Слуги народу", фото facebook "Слуга народу"

"Мій маленький принц..." - головний вампір Євробачення став татом

Відомий український співак Melovin здивував українців приємною новиною. Переможець Національного відбору і учасник "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів - він став хрещеним татком для маленького хлопчика.

Melovin, фото Instagram
Melovin, фото Instagram

Стюардеса борту з Уханя "протверезила" українців в коронавірусній істериці - "Хто, якщо не ми"

Стюардеса Ірина Топиха, яка була членом екіпажу спецрейсу авіакомпанії SkyUp, зізналася про свої переживання під час організації процесу евакуації українців з Китаю, де зараз бушує смертельний коронавірус.

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Розлючений Комаровський летить на коронавірусний хайп до Нових Санжар, відео

З'явилася інформація, що розлючених мешканців селища Нові Санжари, куди привезли на карантин евакуйованих українців з Китаю, їде заспокоювати відомий лікар Євген Комаровський.

Про це стало відомо завдяки заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данилова.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube/ Дмитрий Гордон
Євген Комаровський, скріншот: YouTube/ Дмитрий Гордон