У селищі Нові Санжари, куди евакуювали українців з Китаю через спалах коронавірусу у людей прокинулась совість. Після несамовитих протестів під ворота санаторію, де перебувають українці на оздоровленні в медичному центрі. Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер показав, як під ворота закладу привезли смаколики для українців. Відповідне фото він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, на знімку у бананках фрукти - мандарини і гранати, а також декілька упаковок Coca-cola, кава та солодощі.

"Сьогодні небайдужі люди привезли продукти під ворота санаторію в Нових Санжарах, де під наглядом медиків перебувають евакуйовані з Китаю українці. А це значить, що ще не все втрачено. Це означає, що у нас ще залишилася частинка доброти і милосердя", - написав Шнайдер.

Скріншот, Facebook

Також українці поспішили відреагувати на опублікований знімок.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Здоровых людей привезли в больную страну", "Хоч якась приємна новина", "Молодцы ребята!!!", "Не "в нас", а у части... Неандертальцы, живущие среди нас, никуда не делись..", "К сожалению таких людей мало", "Один парень, донецкий предприниматель кстати. Показывали в новостях", - коментують користувачі.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів в селище, охоплений протестами через евакуації українців з Китаю, Нові Санжари.

Як повідомляв портал "Знай.ua", два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від нового коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що пасажири уражені новим коронавірусом COVID-19, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess, зійшли на берег Японії.