У Києві з Дегтярівського шляхопроводу відпав шматок, який пошкодив автомобіль, який проїздив під мостом. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Про це повідомляє Telegram-канал Kyiv LIVE.

Коли машина проїзжджала під Дегтярівським шляхопроводом, на неї неочікувано впав шматочок мосту. Як наслідок - авто має розбите лобове скло, капот має значні пошкодження, зачепило і дах.

Відразу було викликано поліцію. Поки оформлювали ДТП, одну зі смугу було перекрито, що призвело до створення затору.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Києві руйнується Дегтярівський міст, уламки розтрощи автомобіль, фото: ТСН
У Києві руйнується Дегтярівський міст, уламки розтрощи автомобіль, фото: ТСН

Це не перший шляхопровід у столиці України, який викликав такі проблеми. Раніше у Києві обвалився Шулявський шляхопровід, що викликало значний резонанс серед киян, а також жорстку критику міського голови Віталія Кличка. Його ремонт зайняв час і величезну кількість бюджетних грошей - обидві ці характеристики викликали прискіпливу увагу публіки і критику. Шулявський шляхопровід є важливою “артерією” міста, і без того перевантаженого машинами і заторами. Іронічно, що нині, після офіційного відкриття, шляхопровід і так перебуває на ремонті: з мосту облаштовують з'їзди.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко довів киян до чортиків через Шулявський міст, комунальників спіймали на мокрій справі: "Де**ли".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шулявський шляхопровід офіційно став "Мостом ганьби": фотофакт.

Також "Знай.ua" писав, що на Шулявському мосту прогримів потужний вибух: люди в паніці неслись хто куди.