Варто нагадати нашим читачам, що в селищі Нові Санжари (Полтавська область), куди привезли на 14 денний карантин евакуйованих українців з Китаю, стався справжній бунт. Місцеві жителі дуже агресивно зустріли своїх співвітчизників у важку хвилину, і замість того, щоб надати підтримку, вони заблокували в'їзд до селища.

А під час в'їзду автобусів з евакуйованими закидали їх камінням. Місцеві жителі боялися небезпечного коронавіруса з Китаю, а тепер стали відомими на весь світ. Для усунення заворушень на місце події прибули ледь не всі екстрені служби країни на чолі з топ-чиновниками і політиками.

Ті самі хлопці з протестів, фото: Діалог.UA
Ті самі хлопці з протестів, фото: Діалог.UA

Як відомо, все, що відбувалося знімали на камери в режимі прямого включення і протестувальникам не вдалося уникнути фідбеку в соцмережах. Так, в мережі почалася справжня буря з погроз й злобних коментарів. Під приціл мережевих коментаторів потрапили місцеві молоді хлопці, яким довелося навіть записати відеозвернення. Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі ПолтавськеТБ.

"Ми хочемо звернути всі звернення в Facebook, всі погрози, які нам шлють. Ми місцеві жителі, ми ніякі не "титушки". Всі звинувачення, все те, що виливається на нас, ми є жителями Новосанжарщини, самі народилися тут. А я учасник бойових дій, воював за Україну, я патріот. На тому місці, у той час, я опинився заради цікавості, і пробув там не більше години. І за цю годину, мені шлють погрози, всіляким брудом обливають.", - заявив один з хлопців, яких в мережі вже прозвали "титушками з Кропивницького".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Повне відеозвернення хлопців можна переглянути за посиланням нижче:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці здивували в гарячих Санжарах, під ворота санаторію привезли доказ милосердя.

Як повідомляв Знай.uа як розшифрувати клінічний аналіз крові без походу до лікаря.

Знай.uа писав, коронавірус "зжер" слугу народу і з легкої руки Зеленського відправив його в небуття.