Відомий педіатр, доктор Євген Комаровський прибув до гарячих Нових Санжар, де місцеві влаштували бунт через евакуацію українців з Китаю, де лютує смертельно небезпечний коронавірус. Також відомо, що доктор приїхав у селище за особистим проханням глави РНБО України Олексія Данилова.

Без діла Комаровський не залишився, крім роз'яснень про вірус для місцевих він звернув увагу на жінку з рідкісною професією, яка з ним зустрілася випадково. Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Комаровського в мережі Facebook.

Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet
Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet

"Ця мила жінка володіє рідкісною в Україні професією! Вона епідеміолог! І не просто який-небудь епідеміолог, а епідеміолог з Нових Санжар! Ну, вона, як би це м'якше сказати, не зовсім епідеміолог, оскільки всіх епідеміологів у Нових Санжарах розігнали. Нам зараз не до епідемій, у нас є справи важливіші (одні закони про затикання рота ЗМІ чого варті). І, до речі, таких міст, з розігнаними в цілях економії санітарно-гігієнічними службами, у нас тисячі. Боротьба з санітарними лікарями – це найважливіший компонент і найважливіший економічний кейс реформи охорони здоров'я! А в портфелі у милої жінки епідеміолога з Нових Санжар – тьма тьмуща документів з якими вона ходить по судах – все намагається довести, що санітарна служба потрібна! Наївна людина, не розуміє глибокого змісту реформ.", - пише Комаровський.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Публікація Євгена Комаровського, Facebook
Публікація Євгена Комаровського, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розлючений Комаровський летить на коронавірусний хайп до Нових Санжар.

Як повідомляв Знай.uа доктор Комаровський присоромив українців - "Жерти базарні консерви і вмирати від ботулізму".

Знай.uа писав, Комаровський розповів молодим батькам, як уникнути казусів з підгузками.