Львівська журналістка Мирослава Сидор розкритикувала українців, які стверджували, що мешканці Галичини не є патріотами, бо не хотіли приймати на своїй території евакуйованих з Китаю, де зараз буйствує смертельний коронавірус.

Відповідний допис вона опублікувала на власній Facebook-сторінці.

"Тут "намалювалася" тенденція дорікати галичанам у непатріотизмі... Знаєте, що я вам скажу, "патріоти", - Ви хоч зелене уявлення маєте про елементарний медичний порядок? Можете мене вважати не патріоткою, та я стверджувала і стверджую, що людину із хворобою Боткіна не везуть в кардіологію, а людину з інфарктом не кладуть в інфекційну лікарню, заради ж блага самого хворого. Ніхто не лікує діарею аспірином, а інфаркт лоперамідом. А у нас, виявляється, це можливим?", - написала вона.

Мітинг на Львівщині щодо евакуйованих з Китаю

За її словами, не потрібно звинувачувати людей, які бережуть своє здоров'я, адже знають, що на Галичині їм не допоможуть, бо попросту немає відповідного обладнання.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Коли люди стають і кажуть: "Даруйте, у нашому регіоні нема відповідної інфекційної лікарні. Ці хворі потребують особливого режиму. Їм не місце тут!" - то виявляється, вони не патріоти. А якщо хтось із них помре без кваліфікованої допомоги - хто нестиме відповідальність? "Патріоти", ви будете нести? Влада сьогодні зробила черговий "95-квартал". А "нелохи" в черговий раз не зрозуміли, що за два тижні уже можна було би забезпечити усі умови у відповідній лікарні для цих 30-ти туристів з Китаю. А не ворожити на кавовій гущі - куди їх везти… Якщо хворі є - то вони приречені на відсутність кваліфікованої допомоги. А лікарі - приречені захворіти. Логіка ще ніколи не суперечила моралі", - підсумувала журналістка.

Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів в селище, охоплений протестами через евакуації українців з Китаю, Нові Санжари.

Як повідомляв портал "Знай.ua", два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від нового коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що пасажири уражені новим коронавірусом COVID-19, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess, зійшли на берег Японії.