Відомий український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу своїх читачів на те, як проводять свій заслужений відпочинок деякі з українських пенсіонерів. Так, 59-річна Тетяна Силенко на пенсії встигла стати справжнім кіберспортсменом і виграла чемпіонат з Counter-Strike.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

"З кожного правила бувають винятки. І пенсія в Україні це не завжди вирок. Друзі, знайомтеся це Тетяна Силенко. Тетяна пенсіонерка, але це зовсім не завадило їй виграти міжнародні змагання з Counter-Strike. В ході турніру, перемогу здобула наша кіберспортивна команда Ageless Shooters. У фіналі команда з України здолала суперників зі Швеції. До речі, середній вік українських гравців - 59 років, а шведських - 71 рік. Наша героїня за спеціальністю Інженер-Механік. Жінка розповіла, що завжди вважала комп'ютерні ігри чомусь не дуже серйозним, а на відбір у команду Counter-Strike вона записалася випадково і незабаром зрозуміла, що знайшла захоплення до душі. Тепер вона тренується по три години на день, п'ять разів на тиждень. Особисто у мене, такі люди викликають щиру повагу. У мене викликають повагу ті люди, які незважаючи ні на що, йдуть до своєї мети і досягають успіху. А Тетяні я хочу від усієї душі побажати удачі і звичайно ж нових перемог.", - пише Михайло Шнайдер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, емулятори Android на ПК: найпопулярніші для ОС Winows і Linux.

Як повідомляв Знай.uа Rockstar натякнула на швидкий вихід Grand Theft Auto 6, цього чекали 5 років.

Знай.uа писав, Rockstar повертає Grand Theft Auto IV в Steam, про це мріяли мільйони.