У Чернівцях правоохоронцям вдалося затримати неадекватного чоловіка, який розгулював містом, а також "бавився" гранатою в руках.

Про це повідомила Патрульна поліція Чернівецької області.

Як відзначається, повідомлення про чоловіка, що ходить із гранатою по бульварі Героїв Крут надійшла до патрульних біля 15 години. Коли ж на місце прибули поліцейські, то в цей час чоловік вибіг просто до них, піднімаючи над собою гранату. Водночас зловмисник поводив себе агресивно, кричав та погрожував копам розправою.

Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України
Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України

Щоправда, під час розмови правоохоронцям вдалося підійти до чоловіка достатньо близько, аби відібрати у порушника боєприпас. Чоловіка затримали, місце обгородили, а для ліквідації небезпечного предмета викликали відповідні служби.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Окрім цього, пізніше на Facebook-сторінці поліцейських з'явився відеоролик з місця даного інциденту:

Патрульні відвернули трагедію та затримали чоловіка, який погрожував гранатою Ми досить часто говоримо рідним, близьким та знайомим про те, що зміна пройшла спокійно. Однак саме під час цього чергування ми переслідували нетверезого водія, який втікав, затримували озброєних злочинців та рятували самогубців. Нехай вони не переймаються та не нервують — головне, що ми вчасно попередили, ймовірно, жахливі наслідки. Сьогодні, близько 15-ї години, патрульні на службовий планшет отримали повідомлення: «Виявлення боєприпасів, зброї, вибухівки». Заявник повідомив, що на бульварі Героїв Крут громадянин має біля себе гранату, поводитися неадекватно та кричить. Прибувши на місце події на зустріч поліцейським вибіг чоловік та тримав у руці гранату. Громадянин поводив себе агресивно, кричав, погрожував гранатою. Намагаючись заспокоїти чоловіка патрульні розпочинають діалог та скорочують відстань між ними. Підійшовши доволі близько, завдяки злагодженим діям, командира взводу Сергія Беженара та поліцейського Вадима Радощука вдалося вихопити гранату. Громадянина затримали, обгородили місце події та викликали всі відповідні служби. Ми не можемо бути всюди, але ми завжди там, де потрібні! Служити та захищати! #вашапатрульнаполіція_cv #ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівцісіті Arthur Shkrob

Geplaatst door Патрульна поліція Чернівецької області op Vrijdag 21 februari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус вселив у таксистів натуру "Моя хата скраю", цю трагікомедію потрібно бачити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що п'яна пасажирка викрала машину таксиста, відео.

Також "Знай.ua" писав, що 112-річний японець офіційно визнаний найстарішим чоловіком з нині живих