На Донбасі прикордонники спіймали двох чоловіків, які намагалися на тамтешньому кордоні перевезти наркотики. А допоміг їм чотирилапий помічний, який і винюхав "наркотики".

Про це повідомляє прес-служба Операція об'єднаних сил.

Як відзначається, наркотики виявили за допомогою псів працівники Донецького прикордонного загону під час контролю на КПВВ "Новотроїцьке".

Фото з мысця

"На КПВВ "Новотроїцьке" на автомобіль "Mazda", який намагався перетнути кордон, відреагував службовий собака. А вже у ході поглибленого огляду у багажному відділенні автомобіля було виявлено шкарпетку з 50 ампулами з вмістом наркотиків. Окрім цього в машині були й таблетки з наркотичним вмістом, на які також відреагував пес", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото з місця події

Вже пізніше до цього ж контрольного пункту прибув ще один чоловік, у якого собака також знайшов наркотики. Наразі обох чоловіків затримати правоохоронці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ряди Нацгвардії Львівщини потрапив незвичайний службовець: собаку підібрали просто з вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почався осінній призов: "Явка у військкомат не означає…".

Також портал Знай.uа писав, що представники ОБСЄ і Тристоронньої контактної групи прийшли до узгодження питання з розведення військ на Донбасі.