Як відомо, українців з Уханя евакуювали на батьківщину в селище Нові Санжари, де вони сидять на карантині в санаторії. Зовсім нещодавно ЗМІ поширили дезінформацію про те, що одна евакуйована дівчина нібито заявила, що її все не влаштовує. Однак вона спростувала цю інформацію в Instagram-сторіс. Про це повідомив відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншот, Instagram

"Наші "Чесні" й "Об'єктивні" журналісти, почали роздувати тему з евакуйованою з Китаю дівчиною, яку нібито зовсім не влаштовують умови утримання в санаторії Нових Санжар. Насправді цю саму дівчину звуть Олександра Волкова й у неї все просто Чудово. Ось ці слова, вона сьогодні написала у своєму Інстаграмі", - написав він.

Скріншот, Facebook

Також багато користувачі обурилися таким вчинком співробітників ЗМІ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Комусь хочеться щоб Україну штормило", "Знову Порохобл*дські журналюги", "У них немає совісті, пишуть про що скажуть роботодавці", "Одне слово - журналюги!", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у іноземки, яку евакуювали в санаторій в Нових Санжарах, виявили загострення хронічної гастроентерологічної хвороби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Скалецька розповіла про ситуацію в санаторії Нацгвардії в українському селищі Нові Санжари.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові стартував добровільний "Автопробіг проти мракобісся", учасники якого вирушили в селище Нові Санжари.