Понеділок, 24 лютого в Україні буде із дуже сильним вітром. До нас йде циклон. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синопткиа, поки що через Україну проходить атмосферний фронт циклону, а над Німеччиною вже формується циклон Юлія, який завтра прийде до нас і зумовить й отой дуже сильний вітер, і дощі, і мокрі сніги. Словом, негоду. Циклони на ось цьому свіжому фото позначені буквою Н, у центрах циклонів - низький, точніше, найнижчий атмосферний тиск.

Прогноз погоди, фото з facebook

"24-го лютого циклон Юлія принесе до нас опади із штормовим вітром.
Протягом дня опади зміщуватимуться разом із циклоном у східному напрямку, тому, наприклад, в другій половині дня понеділка основний вологий удар приймуть на себе східні області, а також Дніпро з районами, Сумщина, Запоріжжя", - зауважує синноптик.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Проте штормовий вітер бушуватиме у більшості областей України. Дуже будьте обережними завтра через цей вітрисько!

Прогноз погоди, фото з facebook

"У Київ циклон стрибоне вже найближчої ночі. Спочатку йтиме дощ, потім він перейде у мокрий сніг", - додає синоптик.

За її словами, штормовий північно-західний вітер досягатиме поривів 15-22, чи й більше, метрів за секунду. Вдень у Києві опади слабшатимуть і припинятимуться. Але сильний вітер залишиться впродовж усього дня!!

"Хто злегковажить прогнозом, не закріпить усе цінне добро, не покладе парочку естетичних цеглин у власні кишені і його занесе вітром прямісінько у Чорне море, хай тоді не киває на синоптиків, я - попереджала", - піджартовує Діденко.

І традиційно радить уникати конструкцій, білбордів, ЛЕПів, високих старих дерев і тривалого стояння-ходіння під аварійними балконами, та, й взагалі, під балконами.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.