Акціонерне товариство «Українська залізниця» – національний перевізник вантажів та пасажирів. Метою діяльності товариства є задоволення потреб у безпечних та якісних залізничних перевезеннях, забезпечення ефективного функціонування та розвитку залізничного транспорту, створення умов для підвищення конкурентоспроможності галузі тощо.

Проте днями студенти почали скаржитися, що не можуть купити квитки на поїзд зі знижкою. Проблеми виникають тільки при оформленні квитків онлайн: у залізничних касах все працює.

Як повідомили в прес-службі Укрзалізниці, незручність пов'язано з проведенням технічних робіт в реєстрі Міносвіти. Через це онлайн купити квитки зі студентської пільгою поки не вийде декілька днів. Якщо ж квитки потрібно купити терміново, то зі студентською знижкою їх можуть продати в залізничних касах.

Як працюють знижки для студентів на залізничні перевезення

  • усі студенти стаціонарних відділень українських вишів за наявності студентського квитка мають пільги на залізничний транспорт;
  • є можливість придбати квитки із 50% знижкою;
  • пільга діє на пасажирські квитки у плацкартні вагони, а також на приміські маршрути та другий клас у вагонах інтерсіті.

Загалом в українських вишах навчаються понад 1,5 мільйона студентів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" прокоментувала нещасний випадок,коли на жінку впала верхня полиця з чоловіком, через що вона отримала перелом грудного хребця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пасажира Укрзалізниці "замкнули" у вагоні

Також "Знай.ua" писав, що у потягу Київ-Москва, де перебувала китаянка з підозрою на коронавірус, також знаходилися 13 жителів України. Наразі усіх їх вже зняли з поїзда та помістили до обсервації.