Шокуючий інцидент, який мало не перетворився у трагедію, трапився у місті Нікополь Дніпропетровської області. Хлопець на велосипеді ледь не загинув через яму на дорозі. Саме яма стала причиною аварії, під час якої постраждав 12-річний велосипедист. У нього перелом тазу і обох ніг.

Хлопець на велосипеді ледь не загинув через яму на дорозі

Хлопець на велосипеді ледь не загинув через яму на дорозі У місті Нікополь (Дніпропетровська область) яма стала причиною ДТП. Під час аварії постраждав 12-річний велосипедист. У нього перелом тазу і ніг.

Geplaatst door Вартові еспресо op Zaterdag 22 februari 2020

Як видно на відео, двоє велосипедистів їдуть дорогою, перед ними автомобіль, аж раптом на дорозі виринає яма, як грім серед ясного неба. Один із велосипедистів зміг її просточити, а другого викинуло на зустрічну смугу, по якій якраз рухався білий бус.

Долі секунди вирішили долю юного велосипедиста, ще б трішки і у хлопця б не залишилось жодного шансу на життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Аварія з тепломережами в Києві, фото: Інформатор
Аварія з тепломережами в Києві, фото: Інформатор

Ось так дирява дорога може вирішувати долі українців... Якщо машина зламалася через ями на дорогах, водій має право відшкодувати збитки через суд. Але якщо яма відбире життя, то його вже не повернеш, на жаль.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Балі поїде кожен - блогерка показала лайфхак для любителів "мажорних" селфі.

Також "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко в День закоханих опублікувала сімейне фото, на якому з'явилася разом з чоловіком і сином.