Скандал із евакуйованими із Китаю українцями у селище Нові Санжари розбурхав всю Україну. Після несамовитих протестів під ворота санаторію, де перебувають українці на оздоровленні в медичному центрі. Український політолог Юрій Романенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook спророкував фінал "Битви екстрасенсів" у Новий Санжарах.

Допис Романенка, скріншот з Фейсбук

Так, за словами Романенка, слуги народу поспішили зі штабом в ТРЦ "Парковий". Штаб повинен бути в санаторії у Нових Санжарах.

"Фінал "Битви екстрасенсів" пройде в санаторії МВС у Нових Санжарах до завершення карантину. З урахуванням того, що санаторій став популярним, то я думаю, що карантин там стане безстроковим і будуть прокачувати стаф Слуг народу. Взагалі, я думаю, що вони поспішили зі штабом в ТРЦ "Парковий". Штаб повинен бути в санаторії у Нових Санжарах", - написав Романенко.

Також українці поспішили відреагувати на опублікований допис.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Треник пусть там ещё проведут)", "Та всю Раду уже туда, всех скопом.... Какая разница", "И столица там же... новые санжары ака новые васюки", - коментують користувачі.

Коментарі, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів в селище, охоплений протестами через евакуації українців з Китаю, Нові Санжари.

Як повідомляв портал "Знай.ua", два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від нового коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що пасажири уражені новим коронавірусом COVID-19, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess, зійшли на берег Японії.