Порошенко так "блиснув" своїми знаннями, що став посміховиськом на усю Україну: "Шекспір о*уїв би"

У мережі висміяли колишнього президента України Петра Порошенка, який написав, що легендарні Шекспір та Шевченко у своїх шедевра передали неповторний дух Майдану. Зокрема, мова йде про криваві події, які сталися у 2014 році.

Петро Порошенко, фото: Reuters
Петро Порошенко, фото: Reuters

Евакуйована з Китаю українка рознесла вщент головний міф про Санжари - "Час вибачитися"

Як відомо, українців з Уханя евакуювали на батьківщину в селище Нові Санжари, де вони сидять на карантині в санаторії. Зовсім нещодавно ЗМІ поширили дезінформацію про те, що одна евакуйована дівчина нібито заявила, що її все не влаштовує. Однак вона спростувала цю інформацію в Instagram-сторіс. Про це повідомив відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нові Санжари, фото Уніан
Нові Санжари, фото Уніан

Тіна Кароль майже посадила "пиріжок" на холодну підлогу, шпагат красуні побачила вся країна

Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А в цей раз співачка показала щось неймовірне – фантастичні фотографії зі свого палкого виступу на сцені Національного відбору на Євробачення, де ще й журі сиділа.

Тіна Кароль, Info-One
Тіна Кароль, Info-One

Кива вилаявся через 23 лютого на всю Україну - "Та пішли вони на ху.. зі своєю декомунізацією"

Сьогодні загальну увагу привернув пост відомого інтелектуала народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Киви. Він вирішив привітати українців з неіснуючим в Україні святом – Днем захисника вітчизни, який відзначається 23 лютого.

Кива, фото newsone
Кива, фото newsone

Лікують діарею аспірином - львів'янка радикально висловилася про евакуйованих українців з Китаю

Львівська журналістка Мирослава Сидор розкритикувала українців, які стверджували, що мешканці Галичини не є патріотами, бо не хотіли приймати на своїй території евакуйованих з Китаю, де зараз буйствує смертельний коронавірус.

Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to