Відомий педіатр, доктор Євген Комаровський відвідав Нові Санжари, де місцеві влаштували бунт через евакуацію українців з Китаю. Лікар приїхав у селище за особистим проханням глави РНБО України Олексія Данилова.

Комаровський розвіяв усі міфи про смертельний коронавірус з Китаю. І заспокоїв, що коронавірус абсолютно безпечний для дітей.

Лікар Комаровський приїхав в Нові Санжари заспокоїти людей Комаровський приїхав в Нові Санжари, щоб просвітити місцевих жителів про коронавірус.

Geplaatst door Вартові еспресо op Zondag 23 februari 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вірус, за даними китайців, виявляється в калі. Але концентрація його там дуже невелика. Мабуть, якщо спробувати з’їсти кілограм какашок, то мабуть інфікуватися можна. Але в побуті це практично нереально. Питання передачі коронавірусу фекально-оральним шляхом зараз тільки вивчається.

Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet
Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet

"Коли ви чуєте по телевізору, що хтось захворів на коронавірус, то якби ви знали, хто від цієї хвороби помирає! Усі способи інфікування дітей легкі. Відмічений випадок інфікування 9-місячної дитини — це була легка форма, вона одужала без наслідків. За статтю — жінки хворіють легше за чоловіків. 80% тих, хто помер — люди старші 60 років. Тому головне для всіх нас — це розуміти, що якщо хтось із ваших родичів працює в стаціонарах, де можлива госпіталізація людей із коронавірусом, то всіх пенсіонерів звідти треба гнати поганою мітлою", - зауважує Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розлючений Комаровський летить на коронавірусний хайп до Нових Санжар.

Як повідомляв Знай.uа доктор Комаровський присоромив українців - "Жерти базарні консерви і вмирати від ботулізму".

Знай.uа писав, Комаровський в Нових Санжарах заліз в сумку до жінки і знайшов дещо цінне.