Україна в епіцентрі смертельної хвороби, про яку влада намагається не думати

Український лікар Олег Ізбаш розповів про епідемію туберкульозу в Україні. Медик звернув увагу на летальний випадок з дитиною у Запоріжжі і розкритикував дії екс-міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, звинувативши її в розвалі системи запобігання розповсюдженню та лікування інфекції.

"Поки увага суспільства прикута до новинних зведень з Китаю, де лютує коронавірус, в Україні тихо-мирно продовжує незримо працювати куди більш небезпечний вбивця. Про нього не говорять відкрито, його заганяють в тінь, а тих, хто насмілився нагадати владі про його існування, висміюють і називають панікерами", - розповідає лікар.

Гола наречена Віктора Павліка показала свою попку в душі і "змила весь бруд"

54-річний співак і музикант Віктор Павлік цього літа поведе під вінець свою обраницю, яка молодша за нього на 28 років - піар-директора Катерину Репяхову. Подейкують, що заради дівчини музикант залишив свою дружину Ларису. Звичайно за це на молоду дівчину полилося багато бруду і сама подія викликала багато обговорень в інтернеті, тому дівчина відреагувала на це на своїй сторінці Instagram.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Зайшла, почитала в інтернеті яку маячню пишуть ці брудні журналісти, не коректно цитуючи моє інтерв'ю, вивертаючи все з метою підняти активність на своїх порталах і сторінках. Відмилася, відхрестилася від цього бруду і пішла далі любити свого найкращого на світі майбутнього чоловіка", - написала вона.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова
Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Нардеп Ілля Ківа вилаявся через 23 лютого на всю Україну

23 лютого загальну увагу привернув пост відомого інтелектуала народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви. Він вирішив привітати українців з неіснуючим в Україні святом – Днем захисника вітчизни, який відзначається 23 лютого. Крім того, у своєму привітанні чиновник використовував нецензурну лексику, на що користувачі мережі різко відреагували.

Комунізм в Запоріжжі затьмарив китайський коронавірус, примари минулого влаштували радянську вечірку

У неділю, 23 грудня, у російський День захисника вітчизни у Запоріжжі влаштували досить дивний захід, на який запросили ветеранів Другої світової війни. Про це повідомив громадський активіст Іван Мінченко в соціальній мережі Facebook.

"У кожного звичайно свої специфічні смаки під час рольових вечірок, але цей захід виходить за межі статевих збочень (депутату Євгену Шевченку "щирі" привітання від комуністів). Привид комунізму зараз такий, і впевнено іде в небуття від очей спостерігачів", - написав він.

"Пенсіонер" Ляшко показав натовп своїх "хлопців", Брагар би не втримався

Колишній народний депутат України, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своїх собак. "Весела сімейка", - підписав Ляшко фотографію, на яку потрапили троє членів собачої сім'ї-зграї.

Відомо, що екснардеп є великим шанувальником собак. Нещодавно він зізнався, що в його "колекції" 11 тварин, вони проживають разом з політиком в його приватному будинку. Крім того, Ляшко з радістю бере і нових собак. Нещодавно він забрав з притулку цуценя Лінду, щоб врятувати її від смерті.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ляшко, назло Брагару, притягнув цуценя на телебачення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на..."

Також "Знай.ua" писав, що Брагар "втік" від пенсіонерки, яку запропонував "пустити" собаку на газ.