У Нових Санжарах, де нещодавно проходили протести проти розміщення евакуйованих з китайського Уханю людей, досі напружена ситуація. Посилені патрулі поліції захопили вулиці, а місцеві жителі переважно не виходять з домівок.

Про це йдеться у спеціальному репортажі ТСН.

Хоча, загалом, ситуація в населеному пункті спокійна і конфліктів через коронавірус вже не виникає, все ж правоохоронці не залишаються без роботи. Так, значна кількість людей у стані алкогольного сп'яніння схильна до правопорушень. Поліції навіть довелося взяти участь у погоні, щоб наздогнати автівку з п'яним водієм, при його затриманні відбулась незначна сутичка.

Нові Санжари, фото Уніан
Нові Санжари, фото Уніан

Паніка щодо коронавірусу у Нових Санжарах поступово зникає. Так, у аптеках вже купують менше медичних масок, зате більше заспокійливих препаратів - місцевих схвилювали як і протести, так і подальший медіа-резонанс.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Місто намагається поступово повернутися до нормального життя, але журналісти зазначають, що напруга все ще відчувається у населеному пункті.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше y Нових Санжарах з'явилася перша хвора жінка, яку евакуювали з охопленого коронавірусом Китаю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", більшість озвірілих українців у Нових Санжарах виявилися не місцевими: подробиці.

Також "Знай.ua" писав, що іноземні ЗМІ писали про хаос в Нових Санжарах.