У минулому році українці отримували в середньому 1200 гривень субсидії, а пільги склали в середньому 750 гривень. Про це повідомляє Урядовий портал. Міністр соціальної політики Юлія Соколовська заявила про стабільну тривалість динаміки показників розвитку соціальної сфери України. Це було озвучено на черговому пленарному засіданні Верховної Ради під час звіту уряду. Там прозвучали середні суми субсидій та пільг, які отримали українці у 2019 році – 1200 і 750 гривень відповідно.

Юлія Соколовська, фото: Слово і Діло
Юлія Соколовська, фото: Слово і Діло

Раніше ми повідомляли про те, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, яка пенсія в українських пенсіонерів. Перший заступник міністра Мінсоцполітики Наталія Ненюченко заявила, що за даними відомства, 82,7% українських пенсіонерів живуть на пенсію нижче 4 тисяч гривень, а це нижче реального прожиткового мінімуму. За словами Ненюченко є багато чинників, з-за чого пенсія низька, більш того, вона вважає, що в майбутньому пенсійне забезпечення українців буде знижуватися. До цього веде обмежене фінансування солідарної пенсійної системи, тіньовий бізнес, тіньові зарплати і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Пенсійному фонді пішли на поступки українцям.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що борги по зарплаті в Україні виросли.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні стрімко зростають борги по зарплатах.