Пропагандисти з Росії та їх обслуга попалися українським прикордонникам при спробі потрапити в Київ з Москви через Мінськ. Ці ж люди у себе на батьківщині розповідають страшилки про українських фашистів, правосеків і націоналістів, а потім самі ж прилітають в нашу країну "читати лекції". Знають, що брешуть, от і не бояться сюди їздити.

Зокрема, мова йде про двох громадян РФ, які днями прилетіли в київський аеропорт Жуляни. Обидва працюють пропагандистами, або як сором'язливо говорять самі – працівники ЗМІ. Прилетіли хлопець і дівчина з Мінська – письменник і журналістка. 34-річний чоловік заявив, що прибув "вести лекції про копірайтинг", які раніше вже вів в окупованому Криму, куди потрапив незаконним шляхом з Росії. Дівчина 37 років з російським паспортом "забезпечує комунікацію групи компаній, які працюють в Криму".

Так зустрічають пропагандистів в Україні, donetskie.com
Так зустрічають пропагандистів в Україні, donetskie.com

В соцмережах обох купа фотографій з забороненої в Україні атрибутикою і зброєю. Обом відмовили у перетині держкордону України заборонили в'їзд в Україну на три роки. Треба сказати, що наші правоохоронці відпускають таких гастролерів, а ось в Росії наших журналістів заарештовують і вносять у так званий "обмінний фонд".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабєєву в прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Наші котики" дадуть ляпаса російським загарбникам.

Також портал "Знай.ua" писав, що головна пропагандистка Путіна потрапила в реанімацію прямо з наради.