Шахраї почали використовувати новий спосіб обману клієнтів банків. Тепер аферисти націлилися на літніх людей і жінок, які намагаються зняти гроші з банкомату за межами банків. Відповідне повідомлення із попередженням про шахрайську схему з'явилося у Facebook.

"Схема полягає в наступному: в черзі до банкомату невідомий, який стоїть перед жертвою, нібито забуває свою карту в картоприймачі. Нічого не підозрюючи, наступна людина, з великою ймовірністю вирішує витягти її, оскільки йому необхідно скористатися банкоматом. Відразу після цих процесів до жертви підходить той самий чоловік, який забув карту, і забирає її. Потім він раптово вирішує перевірити баланс на карті і повідомляє про втрату кількох тисяч гривень. Спільник шахрая з'являється поруч і в якості свідка підтверджує версію "потерпілого"", - йдеться у повідомленні.

Банкомати, фото: procherk.info
Банкомати, фото: procherk.info

Після цього "потерпілий" починає погрожувати викликом поліції, лякаючи тим, що на картці залишилися відбитки пальців. Таким чином організована злочинна група шахраїв за допомогою погроз і психологічного тиску змушує людину повернути нібито викрадені грошові кошти.

Зазначається, що подібні ситуації ніколи не трапляються в офісах банків або в людних місцях, де поруч може перебувати поліція. Шахраї визначають жертву по її зовнішньому вигляду і вибирають в основному "літніх самотніх" людей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Шахраї почали використовувати новий спосіб обману клієнтів банків. Вони націлилися на літніх людей і жінок, які...

Geplaatst door Чорний список Червоноград op Dinsdag 11 februari 2020

Скріншот: Facebook
Скріншот: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше