У понеділок, 24 лютого Україну заполонили циклони. Сьогодні дуже нервовий циклон Yulia жене штормовим вітром дощ та сніг в Україні. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

За словами синоптика, від циклонів спасу нема, а завтра, 25 лютого, черговий циклон із заходу Європи пришле до нас атмосферний фронт.
Проте ці синоптичні ситуації відрізнятимуться симптоматикою.

"Завтрашній циклон Zehra, центр якого опиниться над Данією, своїм атмосферним фронтом зумовить опади лише в західній частині України, максимум, дотягне до Вінниччини, Житомирщини, західних районів Київщини. А в більшості областей України протягом дня переважатиме вже суха погода", - зауважує синоптик.

Прогноз погоди, фото з facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Проте найближчої ночі циклон Yulia ще зачепиться пальчиком за наші східні області, тому вночі очікується мокрий сніг та штормовий вітер.

Найближчої ночі сильний вітер ще побушує, завтра вдень стихатиме, хіба що в денні години на Сході та Заході місцями досягатиме поривів 15-20 м/с.

Температура повітря у вівторок становитиме +3+9 градусів.

У Києві 25 лютого синоптик прогнозує, що суттєві опади малоймовірні, вітер сьогодні вдень та найближчої ночі ще втримається сильним, завтра послабне до поривчастого. Температура повітря вночі 0+2 градуси, вдень близько +5 градусів.

У середу, за слоами синоптика, в Україні очікується відчутне потепління, до +6+14 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.