Український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook звинуватив президента Володимира Зеленського в бездіяльності стосовно звільнених з російського полону українців. Виявилося, людям так і не виплатили обіцяні 100 тисяч гривень компенсації, а також вони не отримали житло і не мають роботи. За словами журналіста, два місяці тому цих людей помпезно зустрічали, а тепер Офіс президента повністю байдужий до звільнених. Бутусов пов'язує таке ставлення з новими інфоприводами, тоді як елементарні проблеми героїв Донбасу не вирішуються.

"Досі жоден зі звільнених не отримав обіцяну компенсацію у 100 тисяч гривень. Два місяці люди живуть без копійки грошей! Не вирішуються елементарні проблеми цілого ряду наших відомих героїв, яким держава повинна виплатити куди більше ніж 100 тисяч – їх зарплату за проведені роки в тюрмах і катівнях. А де звільнені будуть жити? Квартири багатьох відібрані окупантами. Ніхто не цікавиться, а куди тепер подітися ті, хто боровся за свободу України", – каже Бутусов.

Володимир Зеленський, фото Getty Images
Володимир Зеленський, фото Getty Images

Крім того, журналіст нагадав, що нещодавно президент Зеленський дзвонив українці Анастасії Зінченко, яка не змогла разом з усіма евакуюватися з Уханя через собаку. В той час, як багато хто з тих, хто повернулися з російського полону вимагають серйозного лікування та працевлаштування. "Це дуже зворушливо, що президента так жваво хвилює доля українки з Уханя і її собачки. Звичайно, їм треба допомогти. Але у вас, Володимире Олександровичу, в країні є проблема страшніша коронавіруса – війна!", - дорікнув Бутусов президента.

Скріншот поста Бутусова
Скріншот поста Бутусова

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Зеленський пояснив, чому вийшов не поголеним до президента Чехії".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що звільнений з полону Путіна український моряк зіграв весілля

Також "Знай.ua" писав, що захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу