Житель міста Мелітополь намагався вкрасти у супермаркеті "Сільпо" хлібобулочні вироби, але був спійманий охороною. Чоловіка передали до рук правоохоронців, а згодом його провину визнав суд.

Про це пише РІА Мелітополь.

Так, чоловік намагався винести з супермаркету "Сільпо" бургер ціною у 18 гривень і чіабатту (тип сучасного італійського хлібу) за 25 гривень. Однак на виході з магазину правопорушника затримала охорона.

В магазин викликали поліцію, а на порушника закону склали адміністративний протокол. Вкрадений товар було повернуто у магазин.

Сільпо, Facebook
Сільпо, Facebook

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На днях Мелітопольський міський районний суд розглянув справу і визнав мелітопольця винним. На нього наклали штраф у розмірі 170 гривень, також чоловік має сплатити 420 гривень судового збору.

За підсумком, за спробу привласнити товару на 42 гривні чоловік був змушений сплатити близько 600 гривень штрафу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сільпо намагався пригостити українців пиріжками з живою начинкою, фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у відомому супермаркеті знайшли грибок замість продуктів, українці лютують: "Терміни змивають".

Також "Знай.ua" писав, що супермаркет "Сільпо" прославився "живою начинкою" на всю Україну: "Черв'яки – це лише квіточки".