У вівторок, 25 лютого, по всій Україні переважатиме хмарна погода. Крім того, дощі пройдуть на Заході країни, а також у Вінницькій, Житомирській та Київській областях.

В інших регіонах очікується суха погода. Температура повітря в цей день становитиме близько +5 +7 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Так, за прогнозом синоптика, опади на Заході обумовлені атмосферним фронтом, який принесе з собою циклон Зера.

Крім того, в західних районах і на Сході країни пориви вітру досягатимуть 15-20 метрів на секунду. Вітер дутиме в південно-західному напрямку, а швидкість його складе 7-12 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві 15 лютого опади малоймовірні, вітер трохи вщухне. Вдень температура повітря підніметься до +5 градусів.

Від циклонів спасу нема) Сьогодні дуже нервовий циклон Yulia жене штормовим вітром дощ та сніг в Україні, а завтра,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 24 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

25 лютого вшановується пам'ять святого Олексія, чудотворця. Якщо на Олексія небо зоряне, можна чекати хліборода. А сонячний день обіцяв хороший врожай яблук.

погода на 25 лютого, скріншот Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.