Відомий український телеканал "Інтер", який прославився своєю проросійською позицією в черговий раз проігнорував заборону, і 23 лютого, коли в Росії відзначають День радянської армії, транслював радянські фільми. Тут варто сказати, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення попереджала про відповідальність за трансляцію "радянської тематики", повідомляє Styler.

Варто відзначити, що блок фільмів, які випустили в ефір, об'єднали однією темою "Всім, хто залишився вірним своїй Батьківщині, присвячується". Так, наприклад, у неділю о 5:40 глядачі змогли подивитися стрічку про навчаннях радянських десантників "В зоні особливої уваги". Треба сказати, що заборонені радянські фільми на Інтері показували не лише 23 лютого, але і протягом двох останніх днів. Також днями йшов фільм "Захоплення".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, залишилися без супутникового і кабельного - люди масово прощаються з телебаченням.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як дивитися улюблені канали і не переплачувати.

Також портал "Знай.ua" писав, що українців відрізають від цивілізації, без телебачення залишаться всі.