Російських пропагандистів викинули з України

Пропагандисти з Росії та їх обслуга попалися українським прикордонникам при спробі потрапити в Київ з Москви через Мінськ. Ці ж люди у себе на батьківщині розповідають страшилки про українських фашистів, правосеків і націоналістів, а потім самі ж прилітають в нашу країну "читати лекції". Знають, що брешуть, от і не бояться сюди їздити.

Скандальний Кива послав "на х*й" українців та привітав росіян з 23-м лютого

Нардеп выд ОПЗЖ Ілля Кива навчився "перевзуватися у повітрі". Цьогоріч він привітав мешканців країни з 23-м лютого, коли у Росії святкували День захисника Вітчизни.

А в 2015 році закликав українців не святкувати 23 лютого, а вже у цьому році, змінивши свою думку, "послав усіх" та привітавши українських чоловіків зі святом окупанта.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Дніпрі чоловік посеред білого дня дістав пістолет та розстріляв не менше п'яти людей

Моторошний інцидент, який стався у Дніпрі, підняв на вуха не лише усіх медиків, а й правоохоронців. Невідомий просто серед біло дня дістав пістолет та почав розстрілювати людей.

Відповідний відеоролик з інцидентом оприлюднили у Telegram-каналі Klymenko Tim.

Штормовий вітер і злива наробили лиха в Україні

24 лютого принесло несподівану погоду на територію України. Після переважно теплої та сухої зими, до країни прийшов штормовий вітер та зливи, а подекуди й завірюха.

У низці населених пунктів повалені дерева і обірвані лінії електропостачання. У багатьох містах затопило дороги.

Так, знеструмлено понад 250 населених пунктів у 7 областях, переважно на Заході України, де вітер також позривав дахи будівель.

Вайнштейн почув вердикт суду - найвпливовіша людина Голлівуду негайно відправляється до в'язниці

У США колишнього продюсера Харві Вайнштейна визнано винним за двома пунктами звинувачення у справі про сексуальне насильство.

24 лютого, на п'ятий день нарад суд присяжних з семи чоловіків і п'яти жінок виніс свій вердикт у справі Вайнштейна. Його визнали винним в згвалтуванні третього ступеня і сексуальному насильстві першого ступеня.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше