На Донбасі українські військові знищили російського розвідника, який підібрався до позицій ВСУ та намагався зібрати інформацію про них, а, можливо, і зовсім вбити.

Про це йдеться у репортажі Військового телебачення.

Як відзначається, інцидент стався на Донбасі. спочатку військові помітили якийсь шурхіт в кущах поблизу українських позицій та подумали, що то тварина, можливо, кабан, але на справді, то виявився російський розвідник.

"Побачили в кущах якийсь рух. Думали, може, тварина яке. Потім послухали, а у тварини голос людський ...", - кажуть бійці

Щоб переконатися, що шурхіт у кущах видавав розвідник, українські бійці розглянули його з іншої позиції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот з відео

"Кажу нашим - ворог наближається. Відразу доповідь командиру, а він:" Чи зробить крок ближче - вогонь на поразку ". Так і відпрацювали", - зізнаються військові.

Після цього розвідника оглянули та виявили у нього проштамповане та пронумероване взуття російського виробництва - з Красноярської взуттєвої фабрики. Також у нього була утеплена куртка Фліз, в кишені - сигарети

"Перевірили зброю, а вона заряджена. Він був готовий йти нас вбивати. Але ми зреагували швидше ... Може, він і не сам був, може, то якийсь маневр. Ну відпрацювали, та й все", - додали військові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ряди Нацгвардії Львівщини потрапив незвичайний службовець: собаку підібрали просто з вулиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почався осінній призов: "Явка у військкомат не означає…".

Також портал Знай.uа писав, що представники ОБСЄ і Тристоронньої контактної групи прийшли до узгодження питання з розведення військ на Донбасі.