Вчитель, фото: Getty Images
Вчитель, фото: Getty Images

Українців чекають масові звільнення? У мережу потрапили деталі нового закону, який прийняли у Зеленського

Як відомо, ще в середині січня парламент ухвалив закон "Про середню загальну освіту", який передбачає перетворення ліцеїв на старшу школу з 10-11 (12) класів. Однак, це в свою чергу може призвести до масового звільнення вчителів.

Володимир Зеленський, скріншот: Офіс президента
Володимир Зеленський, скріншот: Офіс президента

У Зеленського придумали, як зробити пенсіонерам життя ще гірше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українських пенсіонерів можуть залишити без найголовнішого, а отже, йдеться про ліквідацію Пенсійного фонду. Про таке заявила голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова, яка входить до фракції "Слуга народу".

Укрзалізниця, YouTube
Укрзалізниця, YouTube

Укрзалізниця затримує поїзда після масових НП

Національний перевізник "Укрзалізниця" попередив українців про затримку поїздів №49 Київ — Трускавець, №602 Львів — Солотвино, №81 Ужгород — Київ, №29 Ужгород — Київ, №141 Бахмут — Львів, а також кількох приміських поїздів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби на сайті компанії.

Свічка скорботи, фото: Getty Images
Свічка скорботи, фото: Getty Images

Скорбує увесь світ: легендарна "жінка-комп'ютер" з NASA пішла з життя

Легендарна математик Кетрін Джонсон, яка працювала в NASA, і проводила вкрай важливі розрахунки, які стали вирішальними для успіху першого та наступних пілотованих космічних польотів США, пішла з життя. Про це повідомили в NASA.

коронавірус в Італії, фото: gettyimages
коронавірус в Італії, фото: gettyimages

Сотні заражених, порожні вулиці і полиці магазинів - українські заробітчани показали, що зараз коїться в Італії

В Італії зафіксовано понад 200 випадків захворювання коронавірусом Covid-19 і 7 осіб померли, а в 11 містах на півночі країни оголосили карантин, через що 50 тисяч італійців не виходять з домівок. Щоб не допустити подальшого поширення Covid-19 скасували Венеціанський карнавал, показ Джорджіо Армані і футбольні матчі. Варто зазначити, що в Італії, за офіційними даними, проживають і працюють 230 тисяч українців.