В Україні розбушувалася стихія. Так, в результаті погіршення погодних умов у деяких населених пунктах на житлових будинках зірвало дахи, повалило дерева. Також відомо, що одна людина загинула, ще двоє отримали важкі травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС.

За інформацією рятувальників, частково пошкоджено покрівлю 17 приватних житлових будинків та 19 об'єктів соціально-побутової сфери в Одеській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій і Вінницькій областях.

Наслідки негоди, фото: прес-служба ДСНС
Наслідки негоди, фото: прес-служба ДСНС

"Станом на 17 годину 24 лютого внаслідок погіршення погодних умов (пориви вітру) одна людина загинула і дві людини травмовано. Зокрема, у Херсоні внаслідок падіння дерева було травмовано дитину (2007 р.), яку госпіталізували до лікарні", - заявляють рятувальники.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Наслідки негоди, фото: прес-служба ДСНС
Наслідки негоди, фото: прес-служба ДСНС

Також відомо, що у Вінницькій області зафіксовано падіння дерев у Літинському, Немирівському, Липовецькому районах та в обласному центрі. Сильним вітром в селищі Стрижавка зірвало покрівлю з житлового будинку, а в Жмеринському районі - з новобудови. В Ладижині рятувальники та працівники комунальної служби розбирають конструкцію даху приміщення автовокзалу.

Також рятувальники повідомляють, що у Львівській області, в селі Теляж Сокальського району, повалене дерево впало на проїжджу частину, його вже прибрали. У Хмельницькій області В ніч з 23 на 24 лютого зафіксовано 25 випадків падіння дерев. Крім того, рятувальники в Шепетівці залучалися до демонтажу аварійної конструкції балкона, пошкодженого сильним вітром.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Львів, дощ, парасольки — стихія влаштує мокрі гри 26 лютого.

Як повідомляв Знай.uа дніпряни, знімайте пуховики. Синоптики порадували райським прогнозом 26 лютого.

Знай.uа писав, Київ перетвориться на акваріум 26 лютого, захопіть парасольки.