Частенько популярні мережі супермаркетів в Україні буквально ставлять своїх клієнтів у стан безвиході, пропонуючи відомі бренди продуктів харчування сумнівної якості. Адже іноді хочеться себе побалувати чимось дуже смачним, але за фактом ця їжа може виявитися простроченою або зовсім не такою, як в рекламних буклетах. Однак навіть самі покупці можуть накоїти в магазині такого, що на голову не нав'яжеш.

В одному з магазинів "Сільпо" сталася дуже тривожна ситуація на очах у багатьох людей. Одна з покупниць занурила свої руки до ємності з квашеною капустою і заходилася поглинати продукт. Так, саме так, без рукавичок, без оплати і без совісті. Про це стало відомо завдяки повідомленню користувача мережі Facebook Василя Конті.

Пост Василя Конті, Facebook
Пост Василя Конті, Facebook

"Знаєте, якщо не приведи Боже в нас таки почнеться епідемія того осоружного вірусу, то кількість хворих зростатиме у геометричній прогресії, бо ж рівень елементарної культури деяких співгромадян зашкалює. Сьогодні у нашому "Сільпо", праворуч від входу, там, де продаються спеції, бачив поважну пані "бальзаківського" віку , акуратно і з смаком вдягнену ; пані занурила свої пальчікі у лоток з квашеною капустою, вчепила чималий оберемок капусти і з насолодою... з'їла ту квашену капусту прямо у торгівельній залі. Кілька жінок та чоловік зробили їй зауваження на кшталт що недобре ото лізти невідомо чи ж чистими чи ні руками до харчів, на що пані здивовано відкрила очі до меж, дозволених природою і відповіла так: "А что тут такого? Вся капуста, которую я касалась своими пальчиками, ушла мне в рот!" P.S. Особисто завжди користуюся безкоштовними "рукавицями" з поліетілєну, навіть коли вибираю онукам апельсини чи банани, - поділився Василь.

Користувачі мережі не підбирали ввічливих слів і почали активно коментувати цю досить сумну ситуацію:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Коментарі до публікації, Facebook
Коментарі до публікації, Facebook

Коментарі до публікації, Facebook
Коментарі до публікації, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дві булочки в Сільпо обійшлися українцю у 600, але поласувати не вийшло.

Як повідомляв Знай.uа в Сільпо намагалися продати давно "загиблий" товар, покупці показали відео.

Знай.uа писав, АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціальний буханець — епічні кадри.