Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як йому бе відома змінили кредитний ліміт. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Тепер без відома клієнтів змінюють кредитний ліміт. Це при тому що я клієнт більше 10 років. Скажете більше 100 алгоритмів керуючих лімітом? Будьте ласкаві перерахуйте хоча б 5-6 основних алгоритмив. У в'язку з тим, закриваю карту універсальна через її непотрібність. Непотрібні ваші "скарбнички", 20 грн - обслуговування, доступ лівих сайтів до засобів і ваш жахливий новий дизайн приват-24. Втратилы клієнта. В заміну є купа інших банків", - повідомив клієнт банку.

При цьому представник Приватбанку спробував пояснити причину, по якій склалася така ситуація і заявив, що банк враховує сотні факторів при зміні кредитного ліміту.

"Справді, за встановлення і зміну кредитного ліміту банк враховує сотні факторів, таких як кредитна історія в Приватбанку і УБКІ, наявність інших продуктів банку, надання або відсутність додаткових документів, які можуть вплинути на рішення банку. Ви можете продовжувати користуватися картою, як особистої і надалі банк може переглянути свою позицію щодо надання ліміту. З питання оплати на сторонніх сайтах, то в першу чергу необхідно розуміти, що залишаючи дані картки на сторонніх сайтах і підтвердивши авторизацію карти, Ви даєте згоду на подальші списання з карти без додаткового підтвердження. У подібній ситуації, відв'язати картку можна в особистому кабінеті даного сайту або сервісу.", - відповіли в Приватбанку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі розкрили підлу схему Приватбанку і показали, як на українців оформляють "вічні" кредити.

Як повідомляв Знай. ua, гроші виманюють гроші прямо біля банкоматів, першими постраждали пенсіонери.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк блокує оплату комуналки через Приват24.