У погіршенні екологічної ситуації найчастіше звинувачують різноманітні підприємства, які викидають у повітря шкідливі речовини. Так, дійсно підприємства найбільше забруднюють навколишнє середовище, але не тільки вони є винуватцями екологічних проблем. Кожен з нас вносить свою краплю в цю справу: викидаючи сміття, вирубуючи дерева на новорічні свята, забруднюючи водойми хіміками тощо.
Так про екологічні проблеми на Миколаївщині розповів Володимир Мухін, який показав наслідки байдужості людей у вигляді сміття на деревах:

Це початок кінця!!! Ураганний вітер здійняв у повітря тонни сміття... Людство запрограмоване на самознищення!!! Миколаївська область, Полігон твердих побутових відходів!

Geplaatst door Володимир Мухін op Maandag 24 februari 2020

Це початок кінця!!! Ураганний вітер здійняв у повітря тонни сміття... Людство запрограмоване на самознищення!!! Миколаївська область, Полігон твердих побутових відходів! - підписав він відео

Також варто зазначити, що згідно з опублікованим раніше великим звітом ВООЗ - забруднене навколишнє середовище є однією з найголовніших причин високої смертності у світі. Так, за даними організації, майже чверть населення планети помирають саме через погані екологічні умови: екологічні ризики зумовлюють виникнення понад 100 найнебезпечніших хвороб, і щороку саме вони вбивають 12,6 млн людей, а це - 23% усіх смертей, які трапляються у світі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Антарктиді сніг став червоного кольору, чим загрожує природна аномалія