Мешканка міста Тернівка, що в Дніпропетровській області купила в місцевому магазині хліб з "сюрпризом". Вже вдома виявилося, що в буханці хліба "ховався" немаленький залізний болт. Відомо, що в місто хлібобулочні вироби привозять з павлоградського хлібокомбінату. Про це повідомляється в групі "Новини Першотравенська" у Facebook.

"Ось такий хлібець, нашого хлібокомбінату, подруга купила для мами", - наголошується в повідомленні. Інформація про хліб з залізом з'явилася і в телеграм-каналі "Чорний список", там опублікували знімок "сюрпризу" і написали: "Для тих, кому в організмі не вистачає заліза, місцевий хлібозавод пропонує акцію. Купуєш хліб – болт у подарунок".

До речі, раніше ми розповідали, як бабуся купила онукові десерт з "сюрпризом" від торгової марки "Фанні". Це сталося в місті Жовті Води, бабуся купила онукові шоколадний десерт ТМ "Фанні" в супермаркеті відомої мережі Varus. Термін придатності на упаковці свідчить, що продукт їстівний, однак, схоже він зацвів раніше часу.

Скріншот поста в Facebook
Скріншот поста в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакеті соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".