У Бердичеві судять чоловіка, який підозрюється в замаху на зґвалтування, який відбувся в Любарському районі міста.

Прокуратура розглядає клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє Прокуратура Житомирської області.

Так, 24 лютого Любарський районний суд прийняв запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці без права внесення грошової застави.

Уточнюється, що житель Бердичева, 2001 року народження, раніше неодноразово судимий, ввечері 22 лютого біля місцевого кладовища намагався зґвалтувати дівчину.

кладовище, фото Pxhere
кладовище, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Завдяки активному опору потерпілої і випадковому водію, який проїжджав повз місце інциденту, нападник не завершив злочин до кінця.

Відомо, що чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 15 год. 1 ст. 152 КК України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Житомирщині дві школярки на камеру жорстоко побили свою однолітку через нерозділене кохання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Харкові судитимуть чоловіка, який зґвалтував малолітню дівчинку і завдав їй тілесних ушкоджень.

Також портал Знай.uа писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.