Погода на 26 лютого в Україні: точний прогноз

У середу в Україні буде напрочуд тепла погода. Хоча вже і останній тиждень зими, але надія хоч на якийсь мороз чи сніг залишалася. Проте українцям доведеться задовольнятися тільки дощем і початком дійсно весняної погоди, яка не кожен рік і в середині березня така. А саме буде в багатьох областях сухо і дуже висока температура.

На Заході зима вже точно здалася. Тут пройдуть дощі по всій території, але саме головне – погода тут на рівні півдня і Криму – до +14 градусів вдень. Однак це тільки в Чернівцях. В інших областях, хоч і трохи скромніше, але теж дуже тепло – від +7 до +11 градусів вдень. Вночі ж теж аж ніяк не холодно – від +2 до +7 градусів. Нічна температура найвища в Закарпатській області.

Погода в Україні, фото: скрішот Укргідрометцентр
Погода в Україні, фото: скрішот Укргідрометцентр

На півночі дощ пройде в Житомирській області і трохи в Чернігівській. В інших – мінлива хмарність. У Сумах поки прохолодно – від +7 до +9 градусів, але в інших областях температура підніметься від +8 до +11 градусів. А вночі температура від +1 до +5 градусів, теж холодніше в Сумській області.

На сході поки тепло буде тільки вдень – від +7 до +10 градусів по всіх областях. А вночі поки невеликий мороз – від -2 до +1 градуса. Але просто ще цієї ночі не дійде теплою до східної частини країни.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На півдні в областях температурні показники порадують значеннями від +10 до +13 градусів тепла, а в Криму вдень від +12 до +14 градусів. Вночі теж досить тепла погода з температурами від +2 до +6 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».