Прогноз від Наталки Діденко

Весна не дає зимі жодного шансу і в цю середу просто відправить її в нокаут. Будь-які спроби створити мороз чи сніг закінчаться невдачею. А така битва не може не привернути увагу українців. У середу майже по всіх областях в нашій країні від +7 до +12 градусів, на півдні вже практично квітень – до +14 градусів. Однак поки свіжо в Сумській, Харківській та Закарпатській областях – від +4 до +7 градусів. Але навіть це дуже тепла погода для кінця лютого, найлютішого місяця.

Увага, на сході, на півдні, в Черкаській, Полтавській і Дніпропетровській областях буде дуже сильний вітер. Його пориви сягатимуть штормових значень 15-20 м/с. А значить потрібно не тільки враховувати це при виборі одягу, але і не ходити під сухими деревами і краще вибирати місце для паркування автомобіля. По решті частини вітер буде помірної сили і південно-західним.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Дощів варто чекати в західних областях, а в Карпатах він може перетворитися в мокрий сніг. Трошки буде опадів і на півночі за прогнозом народного синоптика. Але в більшості областей все ж буде суха погода 26 лютого.

У столиці Наталка Діденко прогнозує хмарну погоду, але сильних опадів не буде, може пройти лише невеликий дощ і то місцями. Вітер буде несильним і південно-західного напрямку. А температура в Києві вночі від +2 до +5 градусів і вдень від +8 до +10 градусів.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».