Софія Федина, скріншот facebook.com/EuropeanSolidarity.official
Софія Федина, скріншот facebook.com/EuropeanSolidarity.official

Новий план Звіробій? Улюблениця Порошенка Федина покликала Зеленського в гості

Народний депутат від фракції Петра Порошенка "Європейська солідарність" Софія Федина прийшла на допит до Державного бюро розслідувань стосовно справи щодо погроз президентові. Чиновник уточнила, що підозру їй вручили раніше, а у вівторок, 25 лютого, вона прийшла на допит. Крім того, нардеп запропонувала Володимиру Зеленському зустрітися особисто, щоб обговорити розбіжності.

коронавірус у Китаї, фото: gettyimages
коронавірус у Китаї, фото: gettyimages

"У нас нікого не перевірили", - українка розповіла про повернення додому із зони коронавіруса

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Спалах коронавіруса зафіксована на півночі Італії - у Ломбардії. Там за останніми даними померло семеро людей. І ось одна з українок повідомила новину, від якої суспільство жахнулося.

Російська порнозірка Олена Михайлова, подяка від Путіна
Російська порнозірка Олена Михайлова, подяка від Путіна

Порноакторка отримала подяку від Путіна за "внесок у православне мистецтво"

Відома російська порнозірка Олена Михайлова, відома під псевдонімом Nimfa Viola, отримала грамоту з адміністрації президента РФ Володимира Путіна. Михайлова похвалилася грамотою на своїй сторінці в соцмережі, прикріпивши до посту фотокопію грамоти.

коронавірус - фото: GettyImages
коронавірус - фото: GettyImages

Коронавірус змусив Зеленського провести важливі кадрові зміни

За відставку Богдана та загострення ситуації з коронавірусом, яка вимагає присутності у владі компетентних фахівців, Зеленський прийняв рішення зробити важливі кадрові зміни. Президент України Володимир Зеленським своїм указом призначив Олексія Соловйова заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Розбиті дороги, фото: YouTube
Розбиті дороги, фото: YouTube

Відсутність нормальних доріг вже не новина, але цими фото все ще можна вразити українців

Український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу на роботу комунальних служб, а точніше на її відсутність, і показав вщент розбиту дорогу Полтава - Кишинів. Відповідну публікацію він розмістив у Facebook.