Українка поділилася своїм гірким досвідом співпраці з компанією з працевлаштування за кордоном "International work". Про це вона написала у найпопулярнішому пабліку заробітчан "Чорний список роботодавців та перевізників Польщі" у facebook.

Скріншот повідомлення

Жінка без сумнівів видала дані шахраїв, щоб на її граблі не наступили інші заробітчани. За її словами головний офіс знаходиться у Києві.

Обманута українка зазначає, що працівники даної компанії, після оплати половини вартості послуг за договором кажуть, що документи на візу за кордон зроблять протягом місяця, потім через місяць починають говорити, що партнери виявилися ненадійні і нас підвели, ми вам переробимо документи на іншу вакансію, а ви чекайте і так триває вже 4 місяці.

Роботодавці Польщі, фото з facebook

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Нас кілька чоловік документів немає і гроші повертати відмовляються, кажуть, - це ваші проблеми і погрожують нам по телефону, що ви будете мати проблеми, якщо будете нам дзвонити щодня, на їх сайті негативні відгуки видаляють щодня, а позитивні самі пишуть. Також є інші постраждалі від даної компанії", - додала жінка і розмістила відгук ще одного потерпілого від шахрайства.

Чоловік пише, що звернувся в дану компанію, з приводу працевлаштування в Німеччині. Демонтаж. На сайтах відгуків про компанії було багато і всі хороші, тому сумнівів не було.

Менеджер Тетяна в перший день погодила вакансію, розповіла як все буде чудово і ми уклали "договір" з оплатою 500 євро!

"Вартість послуг шахраїв - 500 євро, якщо мова йде про Німеччину !!! Документи були готові через 2 тижні .. і Тетяна сказала, що буде домовлятися про дату виїзду і після цього почалася жесть ... Почекав ще 2 тижні і буквально кожен день дзвонив у фірму, протягом 2-х тижнів, кожен раз були просто відмовки. І ось настав цей день - дзвонить і питає Тетяна - готові виїхати завтра? Вигоріло 1 місце. Ну звичайно готовий, я не просто заплатив гроші і надзвонював вам кожен день! Приїхав у м. Гейдельберг. Куратор захотів за пошук роботи ще грошей. А житло, яке повинно бути безкоштовним (так було і в оголошенні та підтверджено Владиславою при першій зустрічі) - 500 євро/міс", - пояснює він.

Докладний відгук, для людей які хочуть звернутися у фірму розмістили на сайті. На даному сайті відгуки про цю компанію, як було кинуто багато людей https: //www.moshennik.eu/company.php?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пост заробітчанина, який не хоче платити податки, підірвав мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський хоче зробити зарплати, як у Польщі.

Також Знай. ua писав, що українцям пояснили, як буде виглядати 4-денний робочий день.