У Нових Санжарах серед 72 евакуйованих з китайського міста Ухань українців та іноземців знаходиться кореспондент телеканалу “Україна” Олександр Махов. Саме він розвіяв побоювання у ексклюзивному інтерв'ю для #ШоТам. Він розповів, як місцеві вибачаються за односельців, як українці підтримують людей у карантинній зоні, звідки кубинські танці на карантині і де подивитись на перший у світі тенісний турнір між евакуйованими з Китаю. З його сторінки у Фейсбуці можна дізнатись про життя в умовах обсервації.

Скріншот допису

Наразі у санаторії Нацгвардії у Санжарах - шостий день обсервації. За інформацією Міністерства охорони здоров’я, в Україні не зареєстровано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу станом на 25 лютого.

Вже 6 або 7 березня за умови відсутності симптомів коронавірусу всі евакуйовані зможуть покинути санаторій.

"Увесь час між прийомами їжі — вільний. Тоді кожен займається своїми справами: наприклад, дівчата-танцівниці з України у вільний час роблять розтяжку. Еквадорці нещодавно ввечері виходили на майстер-клас з сальси. Невеличкою групкою зібрались, пів години потанцювали — і розійшлись. А ще бачив іноземця, який використовував п’ятилітрові бутлі з водою замість гирь", - каже журналіст.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Geplaatst door Oleksandr Makhov op Maandag 24 februari 2020

На карантині всі спілкуються між собою і контактують, єдине, що забороняється -це збиратись у групи більше трьох чоловік.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, коронавірус спричинив масову істерію